2312314596 @
Η δημόσια ip μου είναι η:

Στη σύγχρονη επαγγελματική και επιχειρηματική πραγματικότητα η ύπαρξη της Ιστοσελίδας αλλά και του Ecommerce είναι άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες με την επαγγελματική υπόσταση, ενώ πολύ συχνά η μη ύπαρξη επαγγελματικής διαδικτυακής παρουσίας δημιουργεί αμφιβολίες ακόμα και για τη φυσική ύπαρξη του επαγγελματία.

Το hostonio.GR μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας και να καλύψει τις ανάγκες σας για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας Καταστήματος αλλά και τη συντήρηση των Διαδικτυακών εφαρμογών σας.

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας χρησιμοποιούμε λύσεις ανοιχτού κώδικα, βασιζόμενοι στα πλέον διαδεδομένα, ασφαλή και αποτελεσματικά CMS. Η συγκεκριμένη επιλογή επιτρέπει τον Ιδιοκτήτη να διαχειρίζεται σε μεγάλο βαθμό μόνος του τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας του αλλά και να συνεργαστεί μεσομακροπρόθεσμα με οποιονδήποτε συνεργάτη επιθυμεί. Έτσι μπορεί να διευρύνει τις δυνατότητες της Ιστοσελίδας του είτε με τη χρήση έτοιμων προσθέτων είτε με custom λύσεις και γίνεται απόλυτα ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ υπάρχει σχεδόν κανένας περιορισμός με τη χρήση των CMS.
πρωτότυπη γραφιστική ανάπτυξη

Πρωτότυπη γραφιστική ανάπτυξη

Η γραφιστική ανάπτυξη του Ιστότοπου θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το λογότυπο που θα αποσταλεί ή θα σχεδιαστεί από εξωτερικό συνεργάτη - Γραφίστα, για λογαριασμού του πελάτη. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο ή όριο στο σχεδιασμό της μορφής για την Ιστοσελίδα, που να οφείλεται στο CMS, που θα χρησιμοποιηθεί, ενώ για το θεματικό του σχεδιασμού αντλούμε ιδέες και τεχνικές υλοποίησεις από τη σύγχρονη τάση της θεματικής κατηγορίας, που η Ιστοσελίδα πραγματεύεται. Η τελική μορφή της Ιστοσελίδας παραδίδεται σε πλήρως συμβατή μορφή για φορητές συσκευές και Smartphones.
Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας

Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας

Με την ολοκλήρωση του έργου, ο Ιστότοπος θα συνδεθεί, προγραμματιστικά, με την πλατφόρμα Google Analytics, προκειμένου ο πελάτης και ιδιοκτήτης του Ιστότοπου να παρακολουθεί αναλυτικά στοιχεία επισκεψιμότητας. Επισημαίνεται ότι η παρακολούθηση και κατανόηση της πλατφόρμας αποτελεί τμήμα της εκπαίδευσης του τελικού αποδέκτη, ενώ για τις Ecommerce λύσεις ενσωματώνουμε το σύνολο των στατιστικών εντός της εφαρμογής. Το σύνολο της εργασίας μας στο κομμάτι των στατιστικών αποτελεί τη βάση για υλοποίηση κάθε είδους αποτελεσματικής διαφήμισης από τον Πελάτη ή/και Συνεργάτες του.
Εργασίες Συντήρησης Ιστοσελίδων

Εργασίες Συντήρησης Ιστοσελίδων

Η ολοκλήρωση μιας Ιστοσελίδας αποτελεί την αρχή ύπαρξής της στο Διαδίκτυο, όπου θα κληθεί να συνυπάρξει με τις εκδόσεις λογισμικών τόσο του ίδιου του CMS, στο οποίο βασίστηκε όσο και με τα λογισμικά των Διακομιστών των οποίων και θα χρησιμοποιεί. Τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι πάντα επικαιροποιημένα και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενώ το υποστηριζόμενο λογισμικό θα πρέπει να λειτουργεί αρμονικά με της εκδόσεις της γλώσσας προγραμματισμού στην οποία βασίστηκε και χρησιμοποιούν οι Διακομιστές. Μάθετε περισσότερα...
Κατασκευή Ecommerce

Κατασκευή Ecommerce

Για την Κατασκευή Ecommerce χρησιμοποιούμε λύσεις ανοιχτού λογισμικού με δυνατότητες πλήρους παραμετροποίησης και διασύνδεσης με ERP. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος γίνεται με γνώμονα την αποτελεσματικότητα στην τελική πώληση αλλά και την επιτυχία των προϊόντων σας στις μηχανές αναζήτησης και τους Ιστότοπους σύγκρισης τιμών. Χρησιμοποιούμε, επί το πλείστον, δύο διαφορετικά CMS: το Prestashop για Ecommerce υψηλών απαιτήσεων και το Virtuemart για υλοποιήσεις υψηλής αποτελεσματικότητας και οικονομικότερης χρήσης.

Ενδεικτικό Portfolio

fru.GR Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Copyright © 2003 - 2023 | Hostonio.gr

Ανδρονίκου 4 Συκιές Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2312314596

Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου